Δήλωση Φραγκίσκου Παρασύρη για την Επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Φραγκίσκος Παρασύρης

Φραγκίσκος Παρασύρης

Το Μάιο του 1941 οι Κρητικοί «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι», αγνόησαν την αριθμητική και στρατιωτική υπεροπλία των κατακτητών. Αντιστάθηκαν γενναία, πάλεψαν σώμα με σώμα για την πατρίδα. Υπερασπίστηκαν την υπαρξιακή αρχή, για το έθνος και το λαό μας, την Ελευθερία. 

Άνοιξη ήταν και τότε. Τότε που σε κάθε γωνιά της Κρήτης, άνδρες και γυναίκες, γέροι και παιδιά, πολέμησαν για να διώξουν τα σύννεφα του ναζισμού από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα κατάφεραν. Η θυσία τους δικαιώθηκε. Χρέος δικό μας, να κρατούμε άσβεστη τη μνήμη τους.

On Key

Related Posts

Σε πρώτο πλάνο τα ενεργειακά του Δήμου Ηρακλείου, στη συνάντηση Φραγκίσκου Παρασύρη και Νίκου Γιαλιτάκη

Με κυρίαρχη ατζέντα τα θέματα της ενεργειακής δημοκρατίας, της πράσινης μετάβασης, του ενεργειακού κόστους των δήμων και των μεγάλων δυνατοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, στην πράσινη

Φραγκίσκος Παρασύρης: άγνωστο το καθεστώς για τους ετεροεπαγγελματίες (αγρότες ειδικού καθεστώτος) από το 2025 και έπειτα.

Την άμεση ολοκλήρωση των πληρωμών των ενισχύσεων, των παραγωγών της χώρας και ακριβή χρονοδιαγράμματα για αυτές, είχε ζητήσει από το Μάρτιο ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής