Συνάντηση εργασίας Βουλευτών ΠΑΣΟΚ με Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας

Φραγκίσκος Παρασύρης

Φραγκίσκος Παρασύρης

Στη Βουλή πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση εργασίας Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας (ΟΦΕ). Από το ΠΑΣΟΚ συμμετείχε ο Σταύρος Μιχαηλίδης Βουλευτής Χίου και Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ναυτιλίας, ο Φραγκίσκος Παρασύρης Βουλευτής Ηρακλείου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, Υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας του κόμματος.

Εκπροσωπώντας την  ΟΦΕ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Συμεών Λευθεριώτης και ο Γενικός Γραμματέας Σφακιανάκης Φώντας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το νέο περιβάλλον που δημιουργείται στα λιμάνια της χώρας, ύστερα από την ολοκλήρωση της παραχώρησής τους. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, καταθέσαν τις προτάσεις τους, ενώ από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τονίστηκε ότι παρακολουθείται η διαδικασία, με δεδομένο το γεγονός ότι τα εμπορικά λιμάνια της χώρας, αποτελούν βασικούς βραχίονες, τόσο για την ανάπτυξη του εμπορίου, όσο και για την διασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των επιβατών.

On Key

Related Posts

Σε πρώτο πλάνο τα ενεργειακά του Δήμου Ηρακλείου, στη συνάντηση Φραγκίσκου Παρασύρη και Νίκου Γιαλιτάκη

Με κυρίαρχη ατζέντα τα θέματα της ενεργειακής δημοκρατίας, της πράσινης μετάβασης, του ενεργειακού κόστους των δήμων και των μεγάλων δυνατοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, στην πράσινη

Φραγκίσκος Παρασύρης: άγνωστο το καθεστώς για τους ετεροεπαγγελματίες (αγρότες ειδικού καθεστώτος) από το 2025 και έπειτα.

Την άμεση ολοκλήρωση των πληρωμών των ενισχύσεων, των παραγωγών της χώρας και ακριβή χρονοδιαγράμματα για αυτές, είχε ζητήσει από το Μάρτιο ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής